Velkommen til denne nettsiden!
  • neye

Lockout/tagout trening

Lockout/tagout trening

1. Hver avdeling skal lære opp ansatte for å sikre at de forstår formålet og funksjonen tilLockout/ Tagoutprosedyrer.Opplæring inkluderer hvordan man identifiserer energikilder og farer, samt metoder og midler for å isolere og kontrollere dem.

2. Opplæringen vil bli oppdatert og gjennomgått årlig.I tillegg, hvis det oppdages feil forståelse av prosedyrene under gjennomføringen av revisjonen, skal det gis ytterligere opplæring når som helst.

3. Opprettholde alle treningsopptegnelser for å bekrefte at de er aktuelt.Journalene skal inneholde den ansattes navn, arbeidsnummer, opplæringsdato, opplæringslærer og opplæringssted og skal oppbevares i tre år.

4. Det årlige opplæringsprogrammet inkluderer kvalifikasjonsbeviset til den ansatte;Gi årlig kvalifikasjonsrevisjon;Det inkluderer også nytt utstyr, nye farer og nye prosesser i programmet.

Entreprenører og eksternt servicepersonell

1. Entreprenører som arbeider ved anlegget skal informeres omLockout/tagoutprosedyrer.Avdelingen som bruker entreprenøren skal sørge for at entreprenøren forstår og følger de stegene som er nødvendige for å oppfylle kravene i programmet og er dokumentert.

2. Autorisert personell i virksomheten kan gi entreprenør utstyr og systemlåsing med godkjenning fra Anleggsdirektør.

3. Dersom berørte avdelinger og personell er kjent med det midlertidige driftsarbeidet som skal utføres, har Prosjektingeniøren fullmakt til å sette opp og fjerne sitt sikkerhetsskilt for det nye utstyret under pilotdrift eller utstyrstesting før overføring til anlegget.

4. Avdelingen som bruker entreprenøren er ansvarlig for varsling, etterlevelse og kontroll av prosedyren.

5. På samme måte oppbevares entreprenørens journal over varsling, overholdelse og opplæring av prosedyren i tre år.

Dingtalk_20211030133559


Innleggstid: 30. oktober 2021