Velkommen til denne nettsiden!
  • neye

Juli/august 2021 – Helse og sikkerhet på arbeidsplassen

Planlegging, forberedelse og riktig utstyr er nøkkelen til å beskytte arbeidere i trange rom mot fallfare.
     

Å gjøre arbeidsplassen smertefri for å engasjere seg i ikke-arbeidsaktiviteter er avgjørende for friske arbeidere og en tryggere arbeidsplass.
     

Kraftige industristøvsugere trenger ikke gå inn i et trangt rom for rengjøring, og reduserer dermed farer og kostnader på mange måter.
     

Kontinuerlig bruk av vibrerende maskineri kan forårsake alvorlig armvibrasjonssyndrom, som kan være ødeleggende og irreversibelt.
     

Ledelsen bør finne nøddusjprosedyrer og utstyr som ikke er tilstrekkelig eller korrekt utført.
     

Produsenter har begynt å kombinere de nyeste innovasjonene og teknologiene for å tilpasse seg spesifikke bruksområder og bransjer.
       

Yrkesmessige farer krever kontinuerlig vurdering og vurdering for å sikre at null farer fortsetter å forekomme.
       

Åndedrettsvernstandarder inkluderer medisinske lisenskrav som krever bruk av tettsittende åndedrettsvern og visse spesifikke åndedrettsvern eller til og med frivillig bruk.
       

Det er viktig å forstå de faktorene som oftest forårsaker brann på byggeplasser, slik at nødvendige tiltak kan iverksettes for å minimere de tilknyttede risikoene.
       

Det er ubestridelig at forebyggelse av skader og tap av menneskeliv er den primære grunnen til å styrke enhver sikkerhetsplan.
     

Det er ingen overraskelse at flere og flere ledende organisasjoner henvender seg til digitale arbeidsplasser.

       

Som sikkerhetseksperter må vi alltid vurdere elektriske problemer knyttet til lockout/tagout.
       

Siden byggebransjen er eksplisitt ekskludert fra å følge generelle industristandarder for begrenset plass, må OSHA sitere bekymringene til byggebransjen på flere forskjellige områder.


Innleggstid: 14. august 2021